>
Безпека продукції зернопереробних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освіт. програма Харчові технології) / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |