>
Сучасний підхід до проблем стандартизації харчової продукції [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий //
Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - № 2 (13). - С. 3-7.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|