
>
Substantiating the technology of cream-whipped candy masses with the addition of berry and fruit paste [Electronic resource] / O. Zagorulko, O. Shydakova-Kameniuka, K. Kasabova, A. Zahorulko, N. Budnyk, I. Kholobtseva, L. Kolianovska, O. Shkliaiev //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 3, Issue 11(123). - P. 50-59. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.279287.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Olexsiy
Shydakova-Kameniuka, O.
Kasabova, K.
Zahorulko, Andrii
Budnyk, N.
Kholobtseva, I.
Kolianovska, L.
Shkliaiev, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Olexsiy
Shydakova-Kameniuka, O.
Kasabova, K.
Zahorulko, Andrii
Budnyk, N.
Kholobtseva, I.
Kolianovska, L.
Shkliaiev, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |