>
Харчові технології [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / авт.-уклад. : Т. В. Черемська [та ін.]. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Серік, Максим Леонідович
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Серік, Максим Леонідович
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|