>
The effect of technological parameters on low-salted cucumbers color change under using low-temperature non-brine process of manufacture [Electronic resource] / Antonina Dubinina, Galina Selyutina, T. Shcherbakova, T. Letuta, I. Belyayeva, Yu. Khatskevych, T. Popova, T. Frolova, V. Afanasieva //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 31. - P. 3-7.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, Galina
Shcherbakova, Tatyana
Letuta, Tetiana
Belyayeva, Inna
Khatskevych, Yu.
Popova, Tatyana
Frolova, T.
Afanasieva, V.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubinina, Antonina
Selyutina, Galina
Shcherbakova, Tatyana
Letuta, Tetiana
Belyayeva, Inna
Khatskevych, Yu.
Popova, Tatyana
Frolova, T.
Afanasieva, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |