
>
Substantiating The Removal Of Fat In The Technology Of Obtaining Wheat Germ And Devising Technology For Making Cookies Containing It [Electronic resource] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - С. 33 - 41. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.237938.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, P.
Cheremska, T.
Kolesnikova, M.
Iurchenko, S.
Andreieieva, Svitlana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, P.
Cheremska, T.
Kolesnikova, M.
Iurchenko, S.
Andreieieva, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |