>
Комбинированный процесс и аппараты жарки кулинарной продукции с электроконтактным нагревом [Текст] / В. М. Михайлов, И. В. Бабкина, А. А. Шевченко, А. С. Мостовой, А. А. Гарагата //
Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Алматы. - Алматы : АТУ, 2013. - С. 197-199.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Шевченко, Андрей Александрович
Мостовой, А. С.
Гарагата, А. А.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Шевченко, Андрей Александрович
Мостовой, А. С.
Гарагата, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|