
>
Янчева, Марина Олександрівна.Вивчення емульгуючої здатності м’ясних білків під впливом низьких температур за наявності емульгаторів [Текст] / М. О. Янчева, Н. В. Мурликіна //
Янчева, Марина Олександрівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - 2015. - Ч. 1. - С. 304-305.
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |