
>
Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов’язких продуктів [Текст] / В. М. Михайлов, В. І. Маяк, О. Є. Загорулько, В. В. Гольцов //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 140-145.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, В. І.
Загорулько, Олексій Євгенович
Гольцов, В. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, В. І.
Загорулько, Олексій Євгенович
Гольцов, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|