
>
Розробка багатокомпонентного фаршу на основі дикорослої сировини [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова //
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - Ч. 1. - С. 94-95.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|