
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Хімічний склад нових томатних кетчупів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Шапорова, В. С. Ольховська //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 1. - С. 290-294.
Додаткові точки доступу:
Шапорова, Т. М.
Ольховська, В. С.
Додаткові точки доступу:
Шапорова, Т. М.
Ольховська, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|