
>
Амінокислотний склад білково-вуглеводних напівфабрикатів [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова, К. М. Гончарова //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 232-233.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Сефіханова, К. А.
Гончарова, К. М.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Сефіханова, К. А.
Гончарова, К. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|