
>
Кучкурда, З. Ю.Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування [Текст] / З. Ю. Кучкурда, наук. керівник : О. О. Лісніченко, Є. Б. Соколова //
Кучкурда, З. Ю.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 173.
Додаткові точки доступу:
Лісніченко, Олена Олександрівна
Соколова, Євгенія Борисівна
Додаткові точки доступу:
Лісніченко, Олена Олександрівна
Соколова, Євгенія Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|