
>
Технології продуктів оздоровчого харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи за темою: Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Форт, 2024. - 27 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |