>
Беспалов, Е. О.Активність води і стабільність харчових продуктів під час зберігання [Текст] / Е. О. Беспалов ; керівник роботи І. М. Бєляєва //
Беспалов, Е. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 287.
Додаткові точки доступу:
Бєляєва, Інна Михайлівна\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Бєляєва, Інна Михайлівна\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|