664(06)
Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Текст] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друк.", . - Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 286-292.. - Бібліогр.: с. 291.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК
664(06)
637.333.1

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення.
Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние сводной влаги как фактора окисления.
Додаткові точки доступу: