
>
664(06)
Обґрунтування терміну зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані [Текст] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друк.", 2014. - Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 286-292.. - Бібліогр.: с. 291.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення.
Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние сводной влаги как фактора окисления.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Гурський, Петро Васильович (26.01)
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК | |
664(06) | |
637.333.1 |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Встановлений термін зберігання сирного продукту з рослинними добавками в замороженому стані внаслідок досліджень зміни мікробіологічних і фізико-хімічних показників продукту. З урахуванням рецептурного складу, обгрунтований вплив вільної вологи як чинника окислення.
Установлен срок хранения сырного продукта с растительными добавками в замороженном состоянии в результате исследований изменения микробиологических и физико-химических показателей продукта. С учетом рецептурного состава, обосновано влияние сводной влаги как фактора окисления.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Гурський, Петро Васильович (26.01)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|