
>
Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування [Текст] / А. М. Одарченко, М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Г. Л. Звягінцева //
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 2. - С. 98-99.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Звягінцева, Г. Л.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Звягінцева, Г. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|