
>
Постнов, Геннадій Михайлович.Інноваційний спосіб отримання майонезу [Текст] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко //
Постнов, Геннадій Михайлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 147.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Василенко, В. Ю.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Василенко, В. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|