
>
Використання НВЧ-нагрівання за умов вакуумування при виробництві харчової продукції на основі пряних овочів [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Г. О. Биканов, М. С. Каверін //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнар. наук.-техн. конф., 7 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 303-305.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Биканов, Г. О.
Каверін, М. С.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Биканов, Г. О.
Каверін, М. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|