
>
Васюніна, Л. М.Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертів [Текст] / Л. М. Васюніна, наук. керівник : С. М. Губський, І. М. Гурікова //
Васюніна, Л. М.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 70.
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Гурікова, І. М.
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Гурікова, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|