
>
Development of the technology of soya flour enriched with iodine [Electronic resource] / Ya. Beletska, R. Plotnikova, M. Bakirov, O. Vereshchynskyi //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2020. - Vol. 14, Issue 2. - P. 87-95. - DOI 10.15673/fst.v14i2.1487.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Beletska, Ya.
Plotnikova, R.
Bakirov, Myushfik
Vereshchynskyi, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Beletska, Ya.
Plotnikova, R.
Bakirov, Myushfik
Vereshchynskyi, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |