
>
Упатова, Олена Іванівна.Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів [Текст] / О. І. Упатова, Н. В. Мурликіна //
Упатова, Олена Іванівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 46-48.
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|