>
Кривий, О. В.Методи та прилади для визначення забруднюючих речовин в продуктах харчування [Текст] / О. В. Кривий ; наук. керівник Ж. В. Воронцова //
Кривий, О. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 340.
Додаткові точки доступу:
Воронцова, Жанна Вадимівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Воронцова, Жанна Вадимівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|