
>
Славінський, Ю. Ю.Перспективи використання нетрадиційної сировини в рецептурі хліба [Текст] / Ю. Ю. Славінський, наук. керівник А. Е. Радченко //
Славінський, Ю. Ю.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених. Держ. біотехнол. ун-т, 07.11.2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 132.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|