
>
Радченко, Анна Эдуардовна.Развитие ключевых компетентностей – основное направление в формировании современного инженера-технолога пищевой индустрии [Текст] / А. Э. Радченко, Г. И. Дюкарева //
Радченко, Анна Эдуардовна.
Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 300-301.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. И.
Додаткові точки доступу:
Дюкарева, Г. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|