
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безросільним способом [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 104-108.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Білоус, В. І.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Білоус, В. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|