
>
Переддипломна практика [Текст] : програма та метод. вказівки з проходження практики для студентів спец. 7.05170112 Технології у ресторанному господарстві / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 29 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Касілова, Л. О.\уклад.\
Набокова, А. М.\уклад.\
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Касілова, Л. О.\уклад.\
Набокова, А. М.\уклад.\
Чорна, Ніна Вікторівна\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|