
>
Характеристика вмісту токоферолів в оліях різних типів за умов тривалого термічного впливу [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук, В. В Поздняков //
Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 29-30.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталя Василівна
Тимчук, С. М.
Поздняков, В. В
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Федак, Наталя Василівна
Тимчук, С. М.
Поздняков, В. В
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|