
>
Content iodine in sauces of type emulsion [Electronic resource] / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko //
Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - P. 244-249.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Bakirov, Myushfik
Golovko, Mykola
Serik, M.
Golovko, Tetiana
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Bakirov, Myushfik
Golovko, Mykola
Serik, M.
Golovko, Tetiana
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |