
>
Юрченко, Світлана Леонідівна.Розробка рецептурного складу сіннабонів із використанням овочевої сировини [Текст] / С. Л. Юрченко, С. С. Сіклітьова //
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 16.
Додаткові точки доступу:
Сіклітьова, С. С.
Додаткові точки доступу:
Сіклітьова, С. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|