
>
Акулінов, А. Є.Підвищення ефективності роботи овочепереробних підприємств [Текст] / А. Є. Акулінов ; наук. керівник: Д. В. Горєлков, В. М. Червоний //
Акулінов, А. Є.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 266.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович\наук. керівник\
Червоний, Віталій Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович\наук. керівник\
Червоний, Віталій Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|