
>
Development of Production Technology of Goat s Sour Cream Butter Enriched With Whey Herbal Infusions [Electronic resource] / S. Danyleko, T. Ryzhkova, G. Djukareva, K. Kopylova, G. Kozlovska //
Innovative Biosystems and Bioengineering. - 2020. - Vol. 4, Issue 4. - P. 179-188. - DOI 10.20535/ibb.2020.4.4.210320.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Danyleko, S.
Ryzhkova, Taisia
Djukareva, G.
Kopylova, K.
Kozlovska, G.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Danyleko, S.
Ryzhkova, Taisia
Djukareva, G.
Kopylova, K.
Kozlovska, G.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |