
>
Черевко, А. И.Влияние состава газовой среды на эффективность тепловой обработки пищевых продуктов [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, И. В. Бабкина //
Черевко, А. И.
Техника и технология пищевых производств : материалы 5 Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 224.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Бабкина, И. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|