
>
Новые технологические приемы в технологии плавленых сыров для уменьшения солей плавителей [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарская, О. А. Юрьева, В. А. Афанасьева //
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 230-232.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория
Юрьева, Ольга Алексеевна
Афанасьева, В. А.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарская, Виктория
Юрьева, Ольга Алексеевна
Афанасьева, В. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|