
>
Курбанов, Б. Л.Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінності [Текст] / Б. Л. Курбанов, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна //
Курбанов, Б. Л.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 159.
Додаткові точки доступу:
Маліков, К. С.
Фоміна, Ірина Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Маліков, К. С.
Фоміна, Ірина Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |