>
Фощан, Андрій Леонтійович.Технології удосконалення якості желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко //
Фощан, Андрій Леонтійович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 262-268.
Додаткові точки доступу:
Григоренко, А. М.
Додаткові точки доступу:
Григоренко, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |