
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Удосконалення технології суфле м’ясного та принципи формування його харчової безпечності [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, Д. Сердюк //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Грааль науки : збірник ст. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. - 2024. - No. 46. - С. 584-591.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Сердюк, Д.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Сердюк, Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|