
>
Бондар, Д. В.Перспективи виробництва кулінарної продукції смаженої у фритюрі [Текст] / Д. В. Бондар ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва //
Бондар, Д. В.
Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|