
>
Перцевой, Федір Всеволодович.Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного [Текст] / Ф. В. Перцевой, С. П. Боковець, Т. І. Маренкова //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Topical issues of science and practice : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Лондон. - 2020. - С. 731-733.
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Маренкова, Т. І.
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Маренкова, Т. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|