
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Дослідження жирнокислотного жиру консервованого напівфабрикату із субпродуктів курчат [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. Ф. Бондаренко //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХДУХТ, 2001. - С. 39-41.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, В. Ф.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, В. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|