>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Дослідження жирнокислотного жиру консервованого напівфабрикату із субпродуктів курчат [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. Ф. Бондаренко //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., Харьков. гос. ун-т питания и торговли, 28 февр. – 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 39-41.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, В. Ф.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, В. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|