
>
Феннич, Х. В.Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусу [Текст] / Х. В. Феннич, В. В. Євлаш, І. В. Цихановська //
Феннич, Х. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 63.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Цихановська, І. В.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Цихановська, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|