>
Маяк, Ольга Анатоліївна.Використання шкірки банана в харчових технологіях: оцінка ефективності методів вилучення неїстівних речовин [Текст] / О. А. Маяк, О. Д. Косточка //
Маяк, Ольга Анатоліївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2025. - Вип. 1 (37). - С. 129-137.
Додаткові точки доступу:
Косточка, О. Д.
Додаткові точки доступу:
Косточка, О. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|