
>
Щодо розробки технології булочних виробів із використанням дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" [Текст] / О. І. Кравченко, О. С. Кульчій, В. С. Рудченко, С. Г. Олійник //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 58.
Додаткові точки доступу:
Кравченко, О. І.
Кульчій, О. С.
Рудченко, В. С.
Олійник, Світлана Георгіївна
Додаткові точки доступу:
Кравченко, О. І.
Кульчій, О. С.
Рудченко, В. С.
Олійник, Світлана Георгіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|