
>
Черевко, О. І.Ресурсоощадна технологія приготування котлет “Гриль” [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна //
Черевко, О. І.
Харчова і переробна промисловість. - 2001. - № 4. - С. 12-14.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|