
>
Сучасні підходи до виконання розрахунків під час технологічного проектування підприємств громадського харчування [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, О. Ю. Тихенко, Н. В. Чорна //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 126-130.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Тихенко, О. Ю.
Чорна, Ніна Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Тихенко, О. Ю.
Чорна, Ніна Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|