
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Шляхи використання активованих у присутності ксампану дріжджів для виготовлення хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Козлова, Г. М. Лисюк //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 105-106.
Додаткові точки доступу:
Козлова, С. Г.
Лисюк, Г. М.
Додаткові точки доступу:
Козлова, С. Г.
Лисюк, Г. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|