
>
Cryogenic technology of freezing of chlorophyll-containing vegetables with the use of liquid and gaseous nitrogen [Text] / R. Pavlyuk, A. Bessarab, A. Pogarskiy, H. Kaplun, O. Anyshkevich //
Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food, 23-26 May 2016. - Kyiv, 2016. - P. 177.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Bessarab, A.
Pogarskiy, A.
Kaplun, H.
Anyshkevich, O.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Bessarab, A.
Pogarskiy, A.
Kaplun, H.
Anyshkevich, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|