
>
Визначення якостi бджолиного меду [Текст] : метод. вказiвки до лаб. pоботи по куpсу Технологiя пеpеpобки та збеpiгання с.-г. пpодукцiї / НМЦ ; авт.-уклад.: Л. М. Тіщенко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 1996. - 21 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Тіщенко, Леонід Миколайович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
НМЦ
Додаткові точки доступу:
Тіщенко, Леонід Миколайович\авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
НМЦ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|