
>
Сук, Руслан Володимирович.Вплив жирового компонента в бездріжджовому безглютеновому тісті на якість випечених виробів [Текст] / Р. В. Сук, І. В. Галясний, Т. В. Гавриш //
Сук, Руслан Володимирович.
Problems of practical application of innovations, methodology and experience : materials XXI of the International science conference, Lisbon, April 15-16, 2021. - Lisbon, 2021. - С. 209-211..
Додаткові точки доступу:
Галясний, Іван Володимирович
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Галясний, Іван Володимирович
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|