
>
Investigation of the conservative of vitamins and microel lements during storage in bolled-smoked sausages with enriched leguinous flour [Text] / Yu. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova, О. Kotlyar, T. Khaustova, S. Andreieieva, О. Bilovska //
EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 3. - P. 26-30. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2020.001320.
Додаткові точки доступу:
Biletska, Yu.
Ryzhkova, Taisia
Perepelytsia, A.
Husliev, A.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Biletska, Yu.
Ryzhkova, Taisia
Perepelytsia, A.
Husliev, A.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|